Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Teenslippers met opdruk

Slippers bedrukken voor promotionele doeleinden

Laat slippers bedrukken voor promotionele doeleinden tijdens de zomermaanden! Slippers worden door vrijwel iedereen gedragen waardoor u meteen een grote doelgroep te pakken heeft. Uiteraard zijn ze onmisbaar tijdens een dagje strand of bij het bezoek aan een sauna, zwembad of wellness centrum. Met dit praktische relatiegeschenk zet u grote stappen! Het aanvragen van een bedrukkingsvoorstel en een prijsopgave is kosteloos en verplicht u tot niets. Neem een kijkje op onze website of neem contact op met een van onze medewerkers voor vragen of opmerkingen. Zij zijn telefonisch bereikbaar en per e-mail. Het bestellen van een kleine afname is ook mogelijk bij ons.

Teenslippers met full colour bedrukking

De teenslippers met full colour bedrukking kunnen geheel naar uw wens worden samengesteld. Laat de slippers bedrukken met een leuke actie of richt ze in naar de huisstijl van uw bedrijf. Heeft u binnenkort een beurs of evenement? De mogelijkheden voor reclame maken zijn enorm vanwege het relatief grote drukoppervlak van de slipper. Het bedrukken van relatiegeschenken en het weggeven van promotieartikelen is een goedkope en effectieve manier van reclame maken. Uw klanten en personeel zullen uw attentie waarderen en daarnaast zullen de modieuze badslippers met uw logo daadwerkelijk gebruikt worden waardoor uw bedrijfsnaam onder veel ogen zal komen. Het nationaal en internationaal verspreiden van uw logo is nog nooit zo makkelijk geweest!

Flipflops met uw logo

De flipflops met uw logo zijn perfect voor een zonnige promotieactie! Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment aan slippers en andere zomergeschenken op onze website. Van luxe badslippers tot budget slippers, er is altijd wel een slipper die past bij uw wensen en doeleinden. Wij kunnen zelfs custom made slippers maken die een afdruk van uw logo achterlaten in het zand! Wij garanderen u de beste prijs-kwaliteit verhoudingen en snelle levertijden. Heeft u een spoedorder voor ons? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van een spoedlevering! Wij leveren alle artikelen uit ons assortiment snel en tegen lage prijzen. Vraag een offerte aan voor op maat gemaakte flipflops.

9,3
1 - 2 van 2 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 2 van 2 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021